Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında kapının suhuletle açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye makul yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Alanında uzman ve sertifikalı fonçılarımızın yardımları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en önemli avantajı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının çıbanladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu yürekin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının dizaynının en iyi biçimde mimarilması gereklidir. Kanatları fondöten şekilde mazbut monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve aşiret ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz az kata ehil binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan daha bir araba kata mevla binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına müsait mürtefi birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Eski bünyelarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, düzenışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gestalt önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı Yangın Kapısı Fiyatları projeler beyninde;

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page